Ograničenja odgovornosti

Dobrodošli na web stranicu Optima Leasing-a d.o.o. u likvidaciji. Stranica je namijenjena informiranju javnosti o društvu i njegovim uslugama. Molimo vas, da prilikom obilaska naše stranice, uvažavate niže navedene informacije.

Pregledom stranice potvrđujete da ste suglasni s navedenim informacijama te ih prihvaćate u cijelosti.

Informacije

Vlasnik stranice će pažljivo osigurati točnost i ažurnost podataka i zadržava pravo promjena i/ili njegove dopune, bez prethodne najave i ne preuzima nikakvu odgovornost za njegovu obnovu.

Zaštitni znak

Svi znaci na stranici su zaštićeni, ukoliko vlasnik stranice ne odluči drugačije. To uključuje i sve vlasnikove logotipe (logotipi izrade i korporativne logotipe) i znakove. Uporaba znakova je dozvoljena uz prethodnu suglasnost vlasnika stranice.

Ograničenja odgovornosti

Sve poruke, slike i ostali sadržaji, koji su prikazani na stranici, izabrao je i uradio vlasnik stranice te su isključivo informativnog karaktera. Unatoč njihovom informativnom karakteru vlasnik u slučaju njihovog korištenja na poslovnom nivou ne odgovara za detaljnost i točnost navedenih podataka.

Pored neposredno prouzrokovane štete koja bi proizašla iz vlasnikovog namjernog zavođenja ili koja bi nastala zbog nemarnosti vlasnika, vlasnik ili bilo koje druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi ove stranice ne odgovara za bilo koju posrednu, neposrednu, posebnu ili slučajnu štetu, koja bi nastala zbog nerazumijevanja načina obilaska sadržaja stranice.

Intelektualna vlasnička prava stranice, uključujući i patente, znakove i autorska prava, su zaštićena. Ništa ne smije biti iskorišteno ili prikazano na bilo koji drugi način bez prethodne suglasnosti vlasnika stranice.
Stranica također sadrži informacije trećih osoba i linkove sa stranice trećih osoba. Obzirom da društvo Optima Leasing d.o.o. u likvidaciji ne poznaje sadržaj informacija koje se nalaze na stranicama trećih osoba, samim tim ne preuzima bilo kakvu odgovornost za informacije navedene na njima.

Osiguranje posebnosti

Na stranici prikupljamo kontaktne informacije i neke osobne podatke o posjetiocima, koji žele doći do informacija te u tu svrhu kontaktiraju društvo Optima Leasing d.o.o. u likvidaciji
Isključivu odgovornost za vjerodostojnost osobnih podataka i kontaktnih informacija preuzimaju posjetitelji stranice. Kontaktne informacije koristimo za uspostavljanje kontakta sa posjetiteljima stranice, kada je to potrebno ili ukoliko posjetitelj stranice to sam želi.
Osobne podatke i kontaktne informacije ne koristimo u druge svrhe i ne otkrivamo ih trećim osobama.

Vašu IP-adresu bi koristili za otklanjanje teškoća sa operaterom i uređenje stranice.